Post by dharjewsmavofek on Feb 9, 2022 3:49:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ leisti apgauti ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Žaidimas yra gana daug laiko eikvoti ekspertų sunkumai yra pokštas, nes 5 metų vaikas gali jį įveikti, ir yra būdas išsaugoti pažangą, kurią padarėte žiūrėdami reklamas.
Beat Racing- Đua nhịp điệu Nhạc utrq
Y Y
Šis žaidimas yra smagus
Nuostabus žaidimas, kurį lengva žaisti ir mėgautis muzika
Wimmelbild - Dark City: London Abenteuer bkw
Nežinau, ar šis žaidimas gražus, ar ne, bet esu laimingas
Beat Racing labar
🅝🅘🅒🅔
Naudoja muziką tik iki 30 sekundžių
Dievo daina
Fantastiškas žaidimas 😄😄😄😊 ir šaunus
Gerai
Niekada nesupratau, kad daugeliui šaunių muzikos žaidimų reikia gero interneto, man tai blogai sekasi 😂
Man patinka šis žaidimas, bet tai yra klaida, aš negaliu atrakinti dainos, ištaisykite šią klaidą
Blogas žaidimas man nepatinka šis žaidimas
من یکی زیاد باهاش حال نکردم
HH H
Suvaldyti automobilį tikrai sunku
Man patinka, kad yra Linkin parkas
Nekenčiu šio žaidimo bc, nes jis neleis man importuoti tokių dainų kaip VIRŠ 30 sekundžių!! Plytelių hop yra daug geriau
Puikus automobilis 😍
Iššvaistytas potencialas. Galėjo būti geras žaidimas, bet pripildytas skelbimų.
Duno
Apskritai tai įdomus žaidimas. Puikus būdas praleisti laiką ilgoje kelionėje ar tiesiog pailsėti savo namuose. Tačiau jūs turite atrakinti daugumą dainų žiūrėdami papildymus, o jei esate iš namų ir neturite „Wi-Fi“, gali būti nuobodu vėl ir vėl groti tas pačias dainas, galbūt papildykite lygius, kad atrakintumėte naujas dainas neprisijungus ir pridėtumėte skirtingų žanrų muzikos. Viena iš dainų yra memas ir tai nėra pati geriausia daina pasaulyje, yra daugybė kitų, kurios geriau tiktų pirmajai dainai.
Man tai patinka, bet norėjau VIP automobilio, nes turėjau jį senojo atnaujinimo metu
Žaidimas geras, bet šiek tiek nuobodus. Atrodo, kad kamuoliukai nesutampa su kelių dainų ritmu, o valdymas yra pernelyg jautrus. Buvo smagu žaisti šiek tiek, bet ne taip, kaip kitus ritminius žaidimus
Per daug skelbimų. Tačiau puiki koncepcija.
KAS 20 SEK. AŠ PRADĖDAU ŠIĄ DAŽTI, BET IR mirštu, NEPASIDUOK, BET KLAIDA PASIDUOK, NORIU, KAD ŠIS ŽAIDIMAS BŪTŲ IŠJUNGTAS IR GALĖČIAU KALBĖTI SU JŪSŲ VADOVU ATGAIVINK, KODĖL NEPADARUSITE VISKO NEMOKAMAI IR KODĖL NEPRIVERSITE MŪSŲ ATGAIVINTI NEMOKAMAI TAI JUMS JUMS NE KVAILOS SKELBIMAI IR KLYDITE, NĖRA LENGVA ŽAISTI
Žiūrėkite, žaidimas geras, bet yra viena problema. Turite užblokuoti keiksmažodžius. vaikai tai žaidžia ir baigia tarti keiksmažodžius
Mmm
Yra gana gerų dainų, bet tai labai lengva
Ne daina youtube