(Android/iOS) War of Rafts: Bitwa na Morzu wytrzymałość generatora kodów oszukiwać
Feb 9, 2022 4:07:26 GMT
Post by dharjewsmavofek on Feb 9, 2022 4:07:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Bitwa na Morzu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Bitwa na Morzu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wytrzymałość generatora kodów oszukiwać ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Bitwa na Morzu 2022 version ▞▞▞
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator - Pobierz Apk
Gra jest zbugowana, atakujesz kiedy masz ponad 100 mistrz i 100 zdrowia jakiegoś laika na 30 i 30 do nie śledzenia hp i ci poprostu miażdży
to meh, powtarzalne i bardzo powolne. może dla dzieci jest OK. również bardzo ciężki reklam
Dobra gra, ale mniej reklam. Znajdź inny sposób na zarabianie pieniędzy, ale z mniejszą liczbą reklam
To zabawne, ale chciałem tylko wyjaśnić usterkę, która mi się przydarzyła, kiedy przejechałem obok wroga i prawie w tym samym czasie, aż do kawałka do zebrania, ale wróg odjechał, a ja go otarłem i walczyłem z tym przedmiotem w nieskończoność.
Bardzo fajna gra polecam. Tylko po każdym poziomie jest reklama.dałbym pięć
Pomysł na grę dobry ale... nie można grać przeciwko innym użytkownikom. Tak, po prostu graj. Dodatkowo po każdym poziomie jest reklama i etapy są zbyt monotonne.
Za dużo reklam w typowym czasie odtwarzania
Co chwila reklamy. Klikając dalej chcesz grać a nie oglądać reklamy. Nie polecam.
Kiepska gra, unosząca się w nieskończoność, nie może znaleźć nikogo do ratowania, więc nie możesz stać się silniejszy, więc nie możesz wygrać, po prostu nie możesz stać się wystarczająco silniejszy. Wtedy, jeśli okaże się, że jesteś silniejszy od kogoś, atakujesz i wygrywasz, twoja siła idzie i nie możesz znaleźć nikogo, kto by ją uratował, by ją zbudować… i powtarzać.
Naprawdę fajnie, ale chciałbym, żebyście wszyscy dodali znajomych i dodali pvp
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkada pdmz
Daje 3 bo nie można grac ze znajomymi i nie na tyle rzeczy do robienia ale gra git
dobra jest gra
10/10 pikne
War of Rafts : Bataille Navale Arcade zpzn
dobra gra. dużo reklam.
Death Worm™ Arkade cgh
Ciekawy pomysł, przy odrobinie pracy i nieco mniej inwazyjnych reklam, byłaby to dobra gra
To bardzo fajna gra, którą polecam
1/5 nie fajna gra dla dzieci
The Dunkirk evacuation was one of the biggest battles of World War II in which ground, naval, and air forces were fully involved.
War of Rafts : Bataille Navale Arcade zpzn
Gra zapowiadała się ciekawie, lecz ma sporo minusów. Po pierwsze rozgrywka jest trochę zbyt nudna, a mapa za mała. Po drugie gra się strasznie zacina (Przynajmiej u mnie) i nie da się grać. Poziom gra ma potencjał, ale trzeba jeszcze poprawiać parę rzeczy.
Dobra gra polecam Magdalena
Nic ciekawego
Dobra gra, nie nudna gra relaksacyjna
Fajna gra, ale człowieku, o człowieku, jest tam wiele wyskakujących reklam ... Odinstaluj. Niegrywalny.
Strata czasu! Niewiele do kontrolowania
War of Rafts: Tempur Lautan Arked zctw
Reklamy Reklamy Reklamy
Gra jest tak dobra, ale jedno jest tak wiele dodatków i nawet po wyłączeniu Wi-Fi reklamy nadal się pojawiają
War of Rafts: Bitwa na Morzu Zręcznościowe vlup
Ta gra jest fajna, ale budujesz tratwę, której większy ekran jest większy, co jest naprawdę złe
za dużo raklam
Podoba mi się moda, ale nienawidzę tego, że nie oszczędzasz cholernych postępów, kocham to dalej nad tym pracuj, mam na myśli grę
To bardzo fajna gra, ponieważ wymaga dużo ciężkiej pracy i lubię ją