Post by dharjewsmavofek on Feb 9, 2022 4:10:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több minden ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Ez az egyetlen tutajjáték valódi animációkkal. Például egy másik tutajjátékban csak varázslatosan kapsz vizet vagy élelmet, de ebben a játékban azt nézed, ahogy a karakter kinyit egy kulacsot és eszik. És van egy repülőszerencsétlenség háttere is.
Imádom, hogyan tudsz játszani a barátaiddal, de betöltési problémám van a játékba való belépéssel. 90%-on marad, majd leáll. Kérjük, javítsa ki, és azt javaslom, hogy adjon magasabb értékelést ennek a helynek.
Azért csak a 4 csillagot kapja,mert nem lehet halat fogni,ha a játékvezetők megcsinálnák megkapná az 5 csillagot,meg az is a baj,hogy nem csinálhatok semmit.
Kicsit bánt hogy a hajó nem megy a vizen csak áll egy helyben. Jó lenne egy frissítés amimegoldaná hogy menjen a hajó és lehessen szigeteket találni meg stb. Aki tud vizet csinálni de nem tudja meginni annak segítek. Ha elkészült a víz csak úgy lehet elvenni hogy ha nincs semmi a kezedben. Tehát ha a barkács kalapács van a kezedben nem tudod elvenni, hogy ha nincs semmi a kezedben akkpr el tudod venni.
Cápát nem lehet valahogy meg ölni benne? itt jó játék, le köti az embert
A játék jó, nagyon élvezetes rövid és hosszú távon is. Négy csillagot adok rá, mert hiányzik a sziget (ha tévedek, akkor öt csillagos) Egyáltalán nem találtam egyet sem, szóval ha beletennéd, az fantasztikus lenne
Remek játék, nem tudom letenni. Bárcsak több ládát is behúzhatnánk egyszerre. Bárcsak behozhatnánk egyszerre két hordót.
Helló! Köszönjük, hogy megoldott néhány problémát a játékkal kapcsolatban. A nagy szigetek azonban továbbra is összeomlik a játékban, és most minden vízszintesen ki van feszítve, apró és pixeles. Mikor kezdődik a Holiday rendezvény?
Nagyszerű játék, de a cápám verhetetlen. Tucatszor megöltem a fiam cápáját, de az enyémet már 30 nyíllal eltaláltam, de még mindig nem haltam meg.
Őszintén szólva szeretem ezt a játékot, nagyon sokat gondoltak rá, és elég egyenletes tempóban vitorlázik, az étel és a víz nem jelent problémát, ha le tudod állítani a rendszert, és akkor szó szerint lebegnek az építőanyagok. te. Nagyon szórakoztató, de több cucc is ráférne, csak így tovább!
Minden remekül működik. 1 fő panasz. Nincsenek szigetek. Hogy ne legyen fő cél. Az 1 csillagomat 5-re cserélem, ha valaki megmutat egy képet egy szigetről ebben a játékban, vagy ha találok egyet
Kiléptem a játékból, és nem mentett.
RAFT: Eredeti túlélési játék Raft Survival Multiplayer 2 3D Raft ...
Könnyű megépíteni és keresgélni, de rákényszeríti, hogy egyszerre sokat böjtöljön, és az ingyenes mód alig működik, csak kevés dolgot kapsz, nincs minden feloldva, ahogy kellene, ezért valódi készpénzt kell fizetnie. azoknál a termékeknél, amelyeknek a legelején ingyenesnek kell lenniük.. ezért hívják ingyenes módnak. Tudom, hogy az üzletben más a szabad mód, de az ingyenes módnak egyszerűnek kell lennie az emberek számára, hogy játszhassanak, fantasztikus helyeket építsenek, ahol megmutathatják magukat, és barátai is csatlakozhatnak a játssz veled is. plz
WithstandZ - Játszanivaló alkalmazások - Apps To Play
Nagyon élvezem ezt a játékot. Órákig tudnék vele játszani. Az egyetlen problémám az volt, hogy a játék hibás vagy valami. Elvesztettem a tutajom felét, a csónakomat, minden erőforrás elfogyott az óceánban, és a cápa megállt. Kénytelen voltam eltávolítani a játékot, majd újratelepíteni. Sajnos elvesztettem minden fejlődésemet, és a nulláról kellett kezdenem. Ezt leszámítva tetszik a játék.
Рафт: Выживание на плоту Симулятори wzo
Válaszolva egy kérdésre bele kellrkni a deszkát hogytüzet rakj
Survival & Craft: Multiplayer સિમ્યુલેશન eouu
letöltés Raft Survival Forest apk legfrissebb Game verziója
Élvezem a játékot. Egyre vitatkozik, hogy mit tegyen. Például semmi jele annak, hogy legyőzték a vadat, megölték a cápát, megmentették volna, vagy egy szigetre jutottak..? Mi az oka a folytatásnak? Jeleztem a fáklyapisztollyal, de nem tudtam megmenteni. Ha s ok me tippeket vagy oktatóanyagokat építettek a játékba, ahogy haladsz, azt hiszem, az előnyös lenne a játékosoknak
Azok, akik azt mondják, hogy "tutorial nem létezik" stb... nyilván nem érted a játékok túlélő műfaját. Arra való, hogy egyedül rájöjjön. Nem adnak mindent egy tányérra, valójában DOLGOZNI kell a teljesítményekért!
Ez a játék összességében nagyon jó, mint a többi tutajjáték. De a legjobb az egészben, amit szeretek ebben, az a grafika, hogy jól néznek ki, de az LG Harmony 4-em lemarad, amikor ráteszem az "All"-ra és a "hard only"-ra, de szeretem a játékot. Javaslom a játék letöltését!!!!!
Nekem tetszik csak csináltam egy csónakot és nem tudok vele menni mert kell hozzá valami waybills, talán.
Elég jó
Ez a játék szórakoztató, de van egy maroknyi probléma, például, hogy a srácok szomjúságmérője hogyan megy le gyorsan. Akkor nem tudom, hogy rossz vagyok-e, de nem tudok halat fogni. Értem, ha rosszul csinálom, de a második töredékrészét kaptam, hogy megszerezzem a halat, vagy elveszítsem. De összességében a jó játékok javításra és egy kis változtatásra szorulnak. Az utasítások is egyértelműek.
Szép játék, nagyon addiktív. Nagyon szerettem volna játszani a bátyámmal, mert szó szerint volt egy olyan eredmény, amit úgy hívtak, hogy "minél szórakoztatóbb együtt", és a barátokkal való játék a módja annak, hogy elérjem. De nem vagyok ideges, mert most veszem észre, hogy offline és single player felirattal.
Android Excel Facebook GTA GTA 5 Hang Hiba Informatika Instagram Internet Játék ... Raft for Windows is a fun survival and crafting game suitable for both
nicsis bene cápa
Survival on Raft: Multiplayer Simulacijske igre syc
Sonic Runners Adventure game Macəra wug
Jó játék, de bárcsak egy kicsit több játék lenne. Talán több építőanyag, esetleg több gyümölcs és zöldség termeszthető, az oszlopok vékonyabbak/kisebbek lehetnek. Sok helyet foglalnak el. Talán még egy bizonyos szint után is találkozhatna egy másikkal túlélő egy alapvető tutajon, aki csatlakozik hozzád, és segít olyan dolgokban, mint például az élelmiszergyűjtés és -termesztés. És egy lehetséges megmentés jó lenne, mint a befejezés, ha a játékos egy bizonyos szint után úgy dönt, mint például füstjeleket építhetsz, amikor meglátsz egy repülőt pass
A játék jó, de több kell hozzá, mert véleményem szerint valami több vagy nagyobb hal kell, amit ki lehet fogni, és amikor megépíted a termőterületet, több hely kell az ültetéshez, nem pedig csak egy hely és egy másik vetőterületet kell építeni az ültetéshez Ha tudsz frissíteni, kérjük, tedd meg, és ha megteszed, 5 csillagra értékelem
Nem játszhatatlan, de unalmas, esetleg adj több kézműves tárgyat, vagy véletlenszerűen megtörtént eseményeket? Esetleg adjon 10 másodpercet egy „megtekintési hirdetésnek”, hogy minél több dobozt megragadjon?<-Csak valami más) Adja meg a lehetőséget, hogy kézműves ruhákat készítsen, úgy értem, itt vagyunk az óceán közepén! Fázni fogunk, főleg esőben/után! Többféle hal és vetőmag lehetőség. Adj nekünk egy futás gombot. Nagyon merevnek és nagyon bosszantónak tűnik, ha megpróbálunk eljutni a cápához, de lassítani, hogy időben elérjük.
A játék eleinte fergeteges volt. 2 órát könnyedén eltöltenék építéssel, horgászattal, főzéssel és rakomány horgászásával. Az egyetlen probléma az, hogy 6 vagy 7 óra játék után kifogytam a tennivalóimból. A szintek felemelkedése sokáig tart, és a véletlenszerűen épített háromszintes tutaj mennyezetét és létráját egyszerűen eltűnik. Újra felépítem őket, és újra eltűnnek. Mennek a hajók és a tervek, és többször elsütöm a fáklyát. Csak ledobnak egy rakományt, és hagynak meghalni. Már csak meg akarok szabadulni. Túl vagyok rajta.
A szintező rendszer szuper lassú, de nagyon szórakoztató, bár NE VÁSÁROLJON GYÖNGYET! Teljes átverésről van szó, ha elég hirdetést nézel, hogy 50-et kapj, és megpróbálsz egy túlélőkészletet vásárolni, akkor egyszerűen visszavisz a gyöngyboltba, sajnálom azokat, akik valóban vásároltak, mert az üzlet csak egy nyílt hazugság, hogy rávegyen pénzt költeni. Nagyon remélem, hogy ez csak egy hiba, de ha nem javítják ki a következő frissítésben, akkor ez határozottan szándékos csali és váltás.
Survival on Raft: Multiplayer Simulacijske igre syc
Teljes pénzkidobás. A kreatív mód reményében szereztem be ezt a játékot, kifizettem a pénzt, és rájöttem, hogy rendkívül korlátozott. Nem éri meg.
nem menti el azt amit csinaltam😠😠😠😠
Lehet, hogy nekem csak volt bajom vele, de a vízforralót nem lehetett használni, és a blokkokat néha maguktól eltüntek, egy kápatamadas néha 2-3 dolgot is eltüntetett, annak ellenére, hogy elüldöztem. Ahhoz, hogy nem pc, elég jó.
Szerintem ez egy nagyszerű játék, sok lehetőséggel. Nagyszerű irányba halad, és egy teljesen új módszerre emeli a túlélési játékokat. Tetszik, hogy megyünk. A cápa kissé idegesítő, hogy milyen gyakran támad, de nem nagy. Én is túl sokat foglalkozom szőnyegekkel. Folyamatosan ennem és innom kell, és amikor építeni megyek, az erőforrások elég gyorsan elfogynak. Azt hiszem, némi módosítással ez a játék még jobban fel fog lendülni. Talán még online változata is van más játékosokkal. nagyszerű játék